Blogs | InSpark

Vico: hét intelligente Bot Platform | InSpark

Geschreven door Dick Lorier | Jul 16, 2024 8:39:48 AM

Conversational platforms

Conversational platforms en virtuele assistenten zijn belangrijker dan ooit in een tijd waar zoveel mogelijk op afstand gewerkt wordt en het aantal thuiswerkplekken exponentieel groeit. Want: hoe blijf je in contact met je medewerkers? Hoe zorg je voor een goede adoptie en efficiënt gebruik van Teams? En hoe organiseer je bedrijfsprocessen op afstand sneller én beter? Een intelligente ‘Virtual Companion’ in de vorm van een slimme chatbot helpt daarbij.

Bots maken het digitale (bedrijfs)leven steeds makkelijker. Met name op het gebied van customerservice worden chatbots al veelvuldig ingezet. Maar ook in interne bedrijfsprocessen rukken bots steeds verder op. Klanten vragen ons dan ook regelmatig om de ontwikkeling van bots voor veelvoorkomende scenario’s. Daarvoor hebben wij nu een handige, laagdrempelige oplossing ontwikkeld: het InSpark Bot Platform, Vico genaamd.

Virtual Companion

Vico is je Virtual Companion: een laagdrempelige, schaalbare oplossing voor de ontwikkeling en implementatie van intelligente, proactieve bots voor allerhande standaard scenario’s. Vico combineert de componenten van Microsoft’s Bot Framework met InSpark’s eigen bot development software, zodat ook jij versneld aan de slag kunt met de bouw van jouw eigen chatbot.