Vacature: BI Consultant

Help jij mee onze business te versnellen?

InSpark zoekt een BI Consultant

Standplaats: Amstelveen / Amsterdam

InSpark is een toonaangevende Microsoft Partner op het gebied van Cloud, Office 365, SharePoint, Apps en CRM. Onze ambitie is om in 2020 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn!

Hoe we daar komen? Door het ontwikkelen en verkopen van creatieve en écht innovatieve oplossingen. Door klanten volledig te ontzorgen met een full service concept. Door lange termijn relaties op te bouwen en gezien te worden als trusted advisor als het gaat om digitale transformatie. Door te werken met toppers en parels: ambitieuze professionals die het beste uit zichzelf halen en daarmee een wow-factor creëren bij onze klanten. Help jij mee onze business te versnellen?

Wie zoeken wij?

Iemand met een eigen visie op BI die nieuwsgierig is en van doorpakken houdt. Maar daarnaast accuraat en analytisch is. Hierbij zullen jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

 • Bij onze bestaande en nieuwe klanten wakker je de transitie naar een data gedreven organisatie aan en vertaal je deze naar een concrete roadmap
 • Je weet het echte probleem te identificeren en ook op te lossen met gave, niet-traditionele N+1 oplossingen die impact hebben
 • Je weet de juiste balans te houden tussen resultaatgerichtheid en geleverde kwaliteit
 • Je werkt in teamverband en zelfstandig

Wat verwachten wij?

Als BI Consultant dien je minimaal aan de volgende functie-eisen en eigenschappen te voldoen:

 • Afgeronde HBO en (of) WO opleiding
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van Business Intelligence
 • Het is een pre als je over MCSE Data Management & Analytics beschikt
 • Hands-on kennis van: Microsoft Azure Cortana Intelligence Suite (Power BI is een vereiste)
 • Kennis van scripting talen zoals DAX, en programmeertalen zoals Python is een pre

Wat bieden wij?

InSpark biedt een prettige werkomgeving met daarbij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden en een adequate pensioensregeling. Naast een goed salaris krijg je de beschikking over een leaseauto, een laptop en een telefoon van de zaak.

Het belangrijkste voor jou kan zijn dat je terecht komt bij een organisatie met ambitieuze professionals die dagelijks het verschil willen maken, waarbij we naast keihard werken echter ook keihard ontspannen. Dat doen we bijvoorbeeld tijdens onze social events of jaarlijkse company weekend naar de zon of de sneeuw.

Heb jij het InSpark DNA?

Is ons DNA een match met die van jou? InSpark staat voor:

 • Inspired: wij zijn enthousiast en bevlogen. Raken geïnspireerd door elkaar, de techniek, alle mogelijkheden en onze klanten.
 • Involved: wij zijn 100% betrokken en luisteren naar onze klanten om zo een passende vertaalslag van strategie naar innovatie te kunnen maken.
 • Ingenious: onze kennis, ervaring en creativiteit zetten we maximaal in om tot impactvolle oplossingen te komen.
 • Impatient: wij zijn permanent ongeduldig. Kunnen niet wachten. Hebben de drive én de ideeën om organisaties te transformeren.

Join InSpark!

Herken jij je hierin en voldoe je aan ons profiel? Stuur dan je motivatie, CV met foto en salarisindicatie naar onze afdeling HR (e-mail: hr@inspark.nl).

Meer over InSpark

InSpark transformeert organisaties door werkplekken te innoveren en processen en services te optimaliseren. Met meer aandacht voor de wensen en behoeften van haar klanten. Met meer specialisten, skills en echte kennis van zaken. En met meer drive, efficiency en plezier. Zodat mensen sneller het maximale uit Microsoft technologie halen. Voor meer impact en duurzaam resultaat. En meer tevredenheid. Today én tomorrow. Full service en full force. Van strategie tot beheer. Wij zijn Microsoft Gold Partner, Innovator of the Year 2016, EM+S Enterprise Elite Partner en meermalig FD Gazelle. Kijk op www.inspark.nl.

NB: Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

InSpark