Vacature: fulltime Resource Planner

Help jij mee onze business te versnellen?

InSpark zoekt een fulltime Resource Planner

Standplaats: Amstelveen / Amsterdam

InSpark is een toonaangevende Microsoft Partner op het gebied van Cloud, Office 365, SharePoint, Apps en CRM. Onze ambitie is om in 2020 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn!

Hoe we daar komen? Door het ontwikkelen en verkopen van creatieve en écht innovatieve oplossingen. Door klanten volledig te ontzorgen met een full service concept. Door lange termijn relaties op te bouwen en gezien te worden als trusted advisor als het gaat om digitale transformatie. Door te werken met toppers en parels: ambitieuze professionals die het beste uit zichzelf halen en daarmee een wow-factor creëren bij onze klanten. Help jij mee onze business te versnellen?

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een Resource Planner die als een spin in ons web fungeert. Je bent het eerste aanspreekpunt, jij plant, coördineert, signaleert en improviseert (waar nodig) en communiceert vlot en accuraat met ons team en klanten. Je bent een duizendpoot en weet als geen ander de juiste prioriteiten te stellen. Je kan je snel aanpassen binnen een dynamische organisatie en je weet daardoor snel de juiste mensen op de juiste plekken in te plannen. Daarnaast heb je een (semi) commerciële, administratieve functie en ben je ondersteunend aan de directie. Je bent een echte teamplayer en pakt alle klussen met beide handen aan. Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit:

 • Inplannen van de beste professionals in de dynamische digitale transformatiemarkt
 • Zelfstandig oppakken van vragen van klanten
 • Bewaken van het planningsproces
 • Signaleren van verbeteringen
 • Projectadministratie vastleggen
 • Bijhouden van verschillende mailboxen
 • Beantwoorden inkomend telefoonverkeer

Wat verwachten wij?

Als Resource Planner dien je minimaal aan de volgende functie-eisen en eigenschappen te voldoen:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Je bent communicatief sterk, zelfstandig, probleemoplossend en je kunt goed samenwerken
 • Je bent stressbestendig en kunt meerdere werkzaamheden tegelijk uitvoeren
 • Klant-, doel- en resultaatgerichtheid

Wat bieden wij?

InSpark biedt een prettige werkomgeving met daarbij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden en een adequate pensioensregeling. Naast een goed salaris krijg je de beschikking over een laptop en een telefoon van de zaak.

Het belangrijkste voor jou kan zijn dat je terecht komt bij een organisatie met ambitieuze professionals die dagelijks het verschil willen maken, waarbij we naast keihard werken echter ook keihard ontspannen. Dat doen we bijvoorbeeld tijdens onze social events of jaarlijkse company weekend naar de zon of de sneeuw.

Heb jij het InSpark DNA?

Is ons DNA een match met die van jou? InSpark staat voor:

 • Inspired: wij zijn enthousiast en bevlogen. Raken geïnspireerd door elkaar, de techniek, alle mogelijkheden en onze klanten
 • Involved: wij zijn 100% betrokken en luisteren naar onze klanten om zo een passende vertaalslag van strategie naar innovatie te kunnen maken
 • Ingenious: onze kennis, ervaring en creativiteit zetten we maximaal in om tot impactvolle oplossingen te komen
 • Impatient: wij zijn permanent ongeduldig. Kunnen niet wachten. Hebben de drive én de ideeën om organisaties te transformeren

Join InSpark!

Herken jij je hierin en voldoe je aan ons profiel? Stuur dan je motivatie, CV met foto en salarisindicatie naar onze afdeling HR via hr@inspark.nl.

Meer over InSpark

InSpark transformeert organisaties door werkplekken te innoveren en processen en services te optimaliseren. Met meer aandacht voor de wensen en behoeften van haar klanten. Met meer specialisten, skills en echte kennis van zaken. En met meer drive, efficiency en plezier. Zodat mensen sneller het maximale uit Microsoft technologie halen. Voor meer impact en duurzaam resultaat. En meer tevredenheid. Today én tomorrow. Full service en full force. Van strategie tot beheer. Wij zijn Microsoft Gold Partner, Innovator of the Year 2016, EM+S Enterprise Elite Partner en meermalig FD Gazelle. Kijk op www.inspark.nl.

NB: Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

InSpark